Jälleen yksi festivaali peruttu: Ilosaarirockia ei järjestetä tulevana kesänä

1:51
Kesän suuret festivaalit on peruttu tällä viikolla yksi toisensa jälkeen – Ruisrockin järjestäjä: "Muuta vaihtoehtoa meillä ei valitettavasti ole"

Ilosaarirock on peruttu kesän 2021 osalta, kerrotaan festivaalin verkkosivuilla.

Kesän suuret festivaalit ovat yksi toisensa jälkeen tiedottaneet peruutuksista tulevan kesän osalta. Perjantaina näin teki myös Ilosaarirock. Aiemmin tällä viikolla perumisesta tiedottivat suurista festareista jo Ruisrock ja Provinssirock.

– Jatkuvasti muuttuvan ja yhä epävarman koronatilanteen vuoksi joudumme perumaan vuoden 2021 Ilosaarirock-festivaalin. Päätös on tehty raskain sydämin, Ilosaarirockin järjestäjät tiedottivat perjantaina festivaalin verkkosivuilla.

– Ilosaarirock elää ja hengittää teidän, useiden kymmenien tuhansien festarikävijöiden unohtumattomista kohtaamisista ja yhdessäolosta. Uskomme, että kesän paras viikonloppu ansaitsee tulla juhlituksi täysimittaisena tai ei ollenkaan. Tässä epävarmassa tilanteessa sen toteuttaminen ei ole mahdollista, järjestäjät harmittelevat.

Vuosille 2020 sekä 2021 ostetut liput käyvät järjestäjien mukaan ensi vuoden Ilosaarirockissa ilman, että niille tarvitsee tehdä mitään. Ilosaarirock 2022 on määrä järjestää 15.–17. heinäkuuta.

Jos taas haluaa palauttaa vuoden 2020 tai 2021 liput, sen voi tehdä sen 16.7.2021 mennessä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja