Jälleen uusi pettymys kuningatar Elisabetille – kuninkaallisessa perheessä kohisee taas uuden avioeron tähden: "Hän luuli olevansa onnellisesti naimisissa"

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Kuningatar Elisabetin tyttärenpoika Peter Phillips on eroamassa vaimostaan. 

Kuningatar Elisabetin tyttären prinsessa Annen poika Peter Phillips on eroamassa vaimostaan Autumn Phillipsistä 12 avioliittovuoden jälkeen. Peter Phillipsin kerrotaan olevan murtunut siitä, että hänen vaimonsa oli ilmoittanut haluavansa erota. 

Lähteiden mukaan Elisabetin tyttärenpoika on täydessä shokissa asiasta, sillä hänellä ei ollut hajuakaan siitä, ettei kaikki ole hyvin hänen avioliitossaan. 

– Hän luuli olevansa onnellisesti naimisissa ja että heillä oli täydellinen perhe kahden ihanan tyttären kanssa. 

Vaikka Peter Phillips on antanut olettaa, ettei hän ollut tietoinen ongelmista, on Autumn Phillips lähteiden mukaan puhunut kaksikon vaikeuksista avoimesti läheisille ystävilleen. 

– Autumn on mahtava vaimo ja äiti sekä hyvin älykäs nainen, mutta hän on puhunut ystävilleen jo jonkin aikaa, että heillä on joitakin ongelmia. 

Uutinen uudesta erosta ei ole ilahduttanut kuningatar Elisabetia. Kuningatar on ollut 72 vuotta naimisissa puolisonsa prinssi Philipin kanssa ja nähnyt kolmen neljästä lapsestaan ottavan avioeron. 

– Hän on kuningattaren suosikki ja olen varma, että hänen majesteettinsa on hyvin pahoillaan myös tästä. 

Autumn Phillipsin läheiset ovat kertonet uskovansa, että tämä harkitsee muuttavansa hänen ja Peter Phillipsin lasten kanssa Kanadaan, josta hän on alunperin kotoisin. 

Erään lähteen mukaan Autumn Phillipsin päätös olisi mahdollisesti saanut lisäpontta prinssi Harryn ja herttuattar Meghanin hiljattaisesta ilmoituksesta vetäytyä kuninkaallisen elämän velvollisuuksistaan ja muuttaa Kanadaan.

Peter Phillipsillä tai hänen perheensä jäsenillä ei ole kuninkaallisia titteleitä, mutta heidät on nähty silti usein osana erilaisia kuninkaallisia tilaisuuksia. Phillipsin äiti prinsessa Anne päätti poikansa syntyessä, ettei tälle anneta kuninkaallista titteliä, jotta hän voisi elää mahdollisimman normaalia elämää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja