Jälleen mystinen ikkunasta putoaminen Venäjällä: Nyt kuoli Putinin puoluetoveri

Venäjällä on tapahtunut jälleen selittämätön poliitikon ikkunasta putoaminen. Tällä kertaa uhrina oli presidenttipuolue Yhtenäisen Venäjän jäsen Vladimir Jegorov.

Tobolskin kaupunginduuman varapuheenjohtaja, kansanedustaja Vladimir Jegorov menehtyi venäläismedian mukaan eilen keskiviikkona Länsi-Siperiassa Tjumenin alueella.

Silminnäkijöiden mukaan 47-vuotias Jegorov oli pudonnut kerrostalon kolmannen kerroksen ikkunasta.

Tutkijat selvittävät venäläisen 72.ru:n mukaan tapausta, mutta siinä ei sen mukaan vaikuta olevan merkkejä rikoksesta.

– Todennäköisin syy [ikkunasta putoamiseen] ovat sydänongelmat, 72.ru:n siteeraama nimetön lähde arvioi.

 Jegorov oli yksi Tobolskin rikkaimmista kansanedustajista

Jegorov perusti vuonna 2001 Remez-nimisen lakifirman, jota hän johti vuoteen 2007 asti. Sen jälkeen hän siirtyi työskentelemään Tobolskin hallintoon. Hän toimi maasuhteiden ja metsätalouden komitean puheenjohtajana vuoteen 2014 asti.

Vuonna 2016 Jegorov tuomittiin siitä, että hän ei ollut laskuttanut kauppiaita kunnan maa-alueiden vuokraamisesta. Hän säästyi kuitenkin rangaistuksilta vanhentumisajan täytyttyä.

Erottuaan hallinnosta Jegorov perusti virkistyskeskuksen, jossa toimi muun muassa ratsastustalli ja eläintarha.

Myöhemmin hänet valittiin Tobolskin kaupungin duumaan.

Viime vuonna 2022 Jegorovista tuli 72.ru:n mukaan yksi Tobolskin rikkaimmista kansanedustajista. Hänen tulonsa olivat 9,1 miljoonaa ruplaa.

Jegorov oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta.

Jegerov ei ole ensimmäinen vähintään hämärissä oloissa kuolleista venäläisistä. Presidentti Vladimir Putinin vastustajien salaperäisistä kuolemista on tullut maassa lähes arkipäivää Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Lue myös:

    Uusimmat