Jalkapallotähti joutui terroristien hyökkäyksen kohteeksi – kertoo nyt karmaisevasta puhelustaan raskaana olleelle tyttöystävälleen

Jalkapallotähti ja Togon maajoukkueen paidassa kapteenina toiminut Emmanuel Adebayor joutui kokemaan kauhunhetkiä tammikuussa vuonna 2010. Silloin maajoukkue joutui terroristien hyökkäyksen kohteeksi. Nyt hän kertoo Daily Mailille puhelustaan tuolloin raskaana olleelle tyttöystävälleen. 

Hyökkäyksessä menehtyi kuljettaja, kakkosvalmentaja ja mediapäällikkö. Useat pelaajat loukkaantuivat. Samalla, kun Adebayorin ystävät vuotivat verta ja itkivät, joutui hän joukkuetovereineen pysymään liikkumatta.

– 42 minuutin ajan kuulimme ainoastaan laukauksia. Vasemmalta, oikealta, edestä ja takaa. Kuulin ystävieni huutavan, mutta emme voineet tehdä mitään. Kapteenina käskin kaikkien soittamaan läheisilleen, Adebayor sanoo.

Adebayor soitti raskaana olleelle tyttöystävälleen.

– Kuuntele, minä olen nyt lähdössä. Hän vastasi, että minne? Jatkoin, että jos lapsi on poika, nimeä hänet Emmanuel Jr:ksi tai tyttö, niin Princess Emannuelaksi. Tuolloin hän kysyi, että mistä minä oikein puhun. Vastasin hänelle, että soitan sinulle myöhemmin, jos olen vielä elossa, Adebayor kertoo.

Togolainen on pelannut urallaan muiden muassa Arsenalissa, Manchester Cityssä, Real Madridissa ja Tottenhamissa.

Lue myös:

    Uusimmat