Jalkapallotähden kuherruskuukausi vaihtui pidätykseen – mentävä "vapaaehtoisesti" vankilaan

Oikeusistuin Espanjan Madridissa ilmoitti keskiviikkona määränneensä Ranskan jalkapallomaajoukkueen ja Bayern Münchenin puolustajan Lucas Hernandezin vangittavaksi. Vuonna 2018 Ranskan riveissä maailmanmestaruuden voittanut Hernandez rikkoi hänelle määrättyä lähestymiskieltoa vuonna 2017.

Hernandez pidätettiin talvella 2017, kun hänen tyttöystävänsä Amelia Ossa Llorente oli saanut lieviä vammoja parin riideltyä. Tuolloin Atletico Madridissa pelannut Hernandez ja hänen tyttöystävänsä tuomittiin 31 päivän yhdyskuntapalveluun, ja oikeus määräsi, että Hernandezin tulee pysyä vähintään 500 metrin päässä tyttöystävästään.

Pari meni sitten naimisiin Yhdysvalloissa, ja viettivät kuherruskuukauden Bahamassa. Kun Hernandez tavattiin vaimonsa seurasta heidän palattuaan Espanjaan, Hernandez pidätettiin jälleen, koska hän oli rikkonut lähestymiskieltoa.

Hernandezin olisi määrä astua oikeuden eteen ensi tiistaina. Oikeuden mukaan hänen on mentävä "vapaaehtoisesti" vankilaan kymmenen päivän kuluessa ensi tiistaista lukien. Hernandez on kuitenkin valittanut saamastaan vangitsemismääräyksestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja