Jalkapallotähdeltä hirvittävä taklaus – nappulat edellä päähän

Chilen jalkapallomaajoukkueen ja Interin tähtipelaaja Arturo Vidal katsoi punaista MM-karsintaottelussa Ecuadoria vastaan. Vidal oli taklannut Ecuadorin Felix Torresia päähän.

Vidalin taklaus tuli jo ottelun ensimmäisellä vartilla. Ecuador oli siirtynyt ottelussa johtoon jo yhdeksännellä minuutilla Pervis Estupinanin osumalla. Vidal tuli vauhdilla pallontavoittelutilanteeseen ja Torres oli puskemassa pelivälinettä, kun chileläinen nosti jalkansa korkealla ja se osui nappulat edellä Torresia kasvoihin.

34-vuotias Vidal sai tilanteesta suoran punaisen kortin. Chile ei ulosajon myötä pystynyt taistelemaan arvokkaista karsintapisteistä, vaan Moises Caicedo sinetöi Ecuadorin 2-0-vierasvoiton ottelun lisäajalla. 

Chilelle pisteet olisivat olleet enemmän kuin tarpeen, sillä se kuudentena Etelä-Amerikan MM-karsintalohkossa. Neljä parasta etenee suoraan kisoihin ja viides jatkokarsintaan. Eroa viidentenä olevaan Peruun on yksi piste. Kolumbia on neljäntenä tasapisteissä Perun kanssa. Ecuador on kolmantena seitsemän pistettä edellä Chileä. Molemmilla on vielä jäljellä neljä ottelua.

Katso tästä linkistä Arturo Vidalin taklaus.

Lue myös:

    Uusimmat