Mainos

Jalkapallon supertähti ryöpyttää miespelaajia: "Heidän ei tarvitse tehdä p****akaan enempää"

38:05
Videolla Tulosruudun raportti jalkapallon MM-kilpailujen pronssiottelusta.

Jalkapallon MM-kisojen aikana ja niiden jälkeenkin Yhdysvaltojen Megan Rapinoe oli voimakkaasti äänessä, ottaen kantaa poliittiisin asioihin, käyden myös sanasotaa maan presidentin Donald Trumpin kanssa. Ruotsin paidassa MM-pronssia voittanut Nilla Fischer ihmettelee Expressenille, että miksi miehet ovat niin hiljaa tällaisina aikoina.

Fischer kuuluu siihen jalkapalloilijoiden joukkoon, jotka ovat kaikkein aktiivisemmin taistelleet tasa-arvon puolesta. Ruotsalainen antaa kritiikkiä miespelaajille. 

– Meganin ei tarvitsisi varsinaisesti sanoa mitään. Hänellä on sopimuksensa ja seuraajansa, hän on turvassa. Joten kyse ei ole siitä. Miespelaajien ei tarvitse ottaa kantaa poliittisesti tai ylläpitää mitään erityistä sisältöä.  Heidän ei tarvitse tehdä p*****kaan enempää, kuin julkaista mitä vain sosiaalisessa mediassa ja tykkäyksiä satelee. Klik, klik, klik, klik, Fischer sanoo.

– Jos olet miespelaaja ja sinulla on jo oma tavaramerkki, niin olet turvassa. Miksi sanoisit mitään? Sehän on mahdotonta, että yksikään piittaisi siitä, mitä heidän ympärillään tapahtuu, Fischer jatkaa.

Ruotsalaistähti toivoo urheilupersoonilta enemmän poliittista aktiivisuutta. 

– Heidän pitäisi käyttää omia kanaviaan poliittisiin kannanottoihin enemmän kuin tekevät. Ihmiset kuuntelevat heitä. Siinä ei tarvitse olla kyse tasa-arvosta, vaan se voi olla jotain muutakin tärkeää maailmassa tapahtunutta, Fischer päättää.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja