Jalkapallon supertähdet rajussa riidassa – maajoukkuetoverin sanat saivat veren kiehumaan

2:03
MTV Urheilu ennakoi Huuhkajien avauspeliä paikan päältä Kööpenhaminasta.

Ranskan jalkapallomaajoukkueessa kiehuu EM-kisojen avausottelun alla. Joukkueen suuret tähdet Kylian Mbappe ja Olivier Giroud ovat edelleen riidoissa Bulgaria-harjoitusottelun jäljiltä.

Giroud oli Daily Mirrorin mukaan esittänyt anteeksipyynnön Mbappelle, joka ei kuitenkaan ole hyväksynyt tätä. Ranska valmistautuu paraikaa EM-kisojen avauspeliin, jossa se kohtaa Saksan. Mbappe oli suuttunut Giroudille tämän sanoista 3-0-voittoon päättyneen Bulgaria-pelin jälkeen.

– Joskus otetaan spurtteja, mutta pallo ei tule. Meidän olisi pitänyt löytää toisemme paremmin, Giroud sanoi ottelun jälkeen.

Kun Mbappe oli kuullut maajoukkuetoverinsa sanat, oli hän L'Equipen mukaan niin ärsyyntynyt, että vaati olla mukana ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa puolustautukseen. Päävalmentaja Didier Deschamps oli estänyt Mbappen osallistumisen.

Giroud oli selventänyt sanomisiaan toteamalla, että sanat lensivät hänen suustaan, eikä niitä ollut kohdistettu keneenkäään pelaajaan. Tätä selitystä Mbappe ei ole ostanut, vaikka Deschamps on pitänyt tapaamisen molempien pelaajien kanssa.

Daily Mirrorin mukaan Deschamps haluaisi jättää tapahtuneen taakse ja purkaa jännitteitä, mutta paha tunnelma on edelleen olemassa. 

Ranskan maajoukkueessa on aiemminkin kuohunut. Vuoden 2010 MM-kisoissa päävalmentajana toiminut Raymond Domenech lähetti hyökkääjä Nicolas Anelkan kotiin kesken kisojen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja