Jalkapallon raikulipoika örvelsi kadulla – video julki

Jalkapallon kohupelaaja Mario Balotellista on levinnyt julkisuuteen video, jossa italialaisella on vaikeuksia pysyä tasapainossa. Corriere Dello Sportin mukaan Balotelli oli ottanut muutaman drinkin liikaa.

Lehden mukaan Turkissa pelaava 33-vuotias hyökkääjä olisi paraikaa lomailemassa kotimaassaan. Videosta kerrotaan, että se on kuvattu sunnuntain vastaisena yönä lomakaupunki Lignano Sabbiadorossa, joka sijaitsee Venetsian ja Slovenian rajan välissä. Eli muutamaa tuntia sen jälkeen, kun Italia oli hävinnyt EM-neljännesvälierän Sveitsille.

Videolla Balotelli kaatuu maahan. Hän yrittää nousta ylös, mutta kellahtaa uudemman kerran ja ottaa ystävänsä maihin samalla. Balotelli naureskelee ja ja lopulta juoksee pois paikalta. La Gazzetta dello Sport kysyy omassa otsikossaan, että mitä sinä teet Balotelli? 

Balotellin suorituksesta kuvattua videota on katsottu pelkästään yhdellä X-tilillä yli 700 000 kertaa. Italialaishyökkääjä pelasi aiemmin urallaan Inter Milanissa, Manchester Cityssä, AC Milanissa ja Liverpoolissa. 

Viime vuodet ovat menneet Sveitsissä ja Turkissa, jossa hän pelasi viime kaudella Adana Demirsporin paidassa. Balotelli teki kauden aikana 16 ottelussa seitsemän maalia.

Katso alta video.

 

Lue myös:

    Uusimmat