Jalkapalloilija Mikael Forssell: Perheen perustaminen on avartanut katsetta

Hyväntekeväisyysvideota tähdittävä jalkapalloilija Mikael Forssell on saanut uutta näkökulmaa elämään isyyden myötä.

YK:n rauhan päivän kunniaksi julkaistiin musiikkivideo kappaleelle Peace United, joka on samaa nimeä kantavan joukkueen tunnusbiisi. Peace United -jalkapallojoukkueen tavoite on ehkäistä nuorten syrjäytymistä ja uskontojen välistä vastakkainasettelua.

HJK:n tähtipelaaja Nikolai Alhon ja rap-artisti Särren Kirkon Ulkomaanavulle levyttämän kappaleen videota tähdittää muun muassa jalkapalloilija Mikael Forssell.

– Oli mahtavaa saada olla mukana videolla. Cameo-rooli meni nappiin, joten toivottavasti pääsen olemaan mukana jatkossakin, Forssell fiilistelee MTV:lle.

– Tällä projektilla yritämme muistuttaa pitämään yllä valoisaa mieltä ja siitä, että olemme kaikki yhtä.

Nyt 34-vuotias Forssell oli ainoastaan 17-vuotias lähtiessään ulkomaille pelaamaan. Forssell kertoo aihepiirin olleen hänelle tärkeä jo vuosien ajan.

Uuden näkökulman esimerkiksi nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseen ovat antaneet Metti-vaimo ja pian 1,5-vuotias esikoistytär Lilia.

– Kyllähän isyyden myötä kantaa huolta oman lapsen tulevaisuudesta. Aiemmin olen huolehtinut lähinnä omista haasteistani ja urastani. Nyt taistelen myös vaimoni ja lapseni, perheeni puolesta, Mikael sanoo.

– Perheen perustaminen on avartanut katsetta, hän myöntää.

Forssellin lisäksi hyväntekeväisyystempauksessa ovat mukana myös muun muassa Teemu Tainio ja Nora Heroum.

Lue myös:

    Uusimmat