Mainos

Jalkapallofanien riehunnasta lisätietoa: Laittoivat rähinäksi ravintolan terassilla ja pahoinpitelivät työntekijän

Hämeen poliisi avaa Hämeenlinnan viikonloppuisen jalkapallofanien rähinän tapahtumia.

24 hengen seurue HJK:n kannattajia oli palaamassa Vaasasta, jossa heidät oli käännytetty katsomasta VPS–HJK-liigaottelua. Ryhmä potki turhautuneena tietyömaan aitoja ja liikennemerkkejä matkallaan läheiseen ravintolaan.

Seurue siirtyi terassille, jossa he rikkoivat laseja, kaatoivat terassin tuoleja ja pöytiä sekä heittivät kalusteita terassin kaiteen yli kadun puolelle. Ainakin osa henkilöistä oli peittänyt kasvonsa sinisillä hupuilla.

Ravintolan työntekijä yritti puuttua tilanteeseen, mutta hänen kimppuunsa hyökättiin. Tekovälineenä käytettiin ravintolan terassilla ollutta esinettä. Työntekijä sai lääkärinhoitoa vaativan vamman. Varsinainen väkivallanteko oli ohi nopeasti ja uhri pääsi takaisin sisään ravintolaan. Miesjoukko poistui ravintolasta bussilleen, josta poliisi heidät tavoitti.

Poliisi tutkii tapausta järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena ja törkeänä pahoinpitelynä vammojen vakavuuden vuoksi.

Vakavimmasta väkivallasta epäillään sunnuntaina kiinniotettua miestä, joka on yhä kiinniotettuna, mutta häntä ei tulla esittämään vangittavaksi.

Lauantaina kiinniotetut kolme pääkaupunkiseutulaista miestä päästettiin sunnuntaina kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.