Jahti-kotipeli – usein kysyttyjä kysymyksiä

Jahti-sovellukseen on saatavilla uusi päivitys. Lataa uusi päivitys sovellukseesi pelataksesi Jahti-sovellusta.

Miksi en saa Jahti-sovellusta auki?

Tarkista, mitä käyttöjärjestelmää puhelimesi tai tablettisi käyttää:

iOS / Apple

Jahti-sovellus tukee vain käyttöjärjestelmää iOS 10 tai uudempaa. Jos sinulla on käytössäsi iOS 9 tai vanhempi, sinun täytyy tehdä ohjelmistopäivitys.

Android

Jahti -sovellus toimii vain Androidin versiolla 5 tai uudemmalla. Jos käytät Androidin vanhempaa versiota, sinun täytyy tehdä ohjelmistopäivitys.

Maksaako Jahti -sovelluksen pelaaminen?

Jahti-sovelluksen lataaminen ja pelaaminen on ilmaista. Jos käytössäsi on iPhone tai iPad, puhelimesi “Ostot apeissa”-kohdan on oltava päällä, kun lataat tämän pelin. Jahti-sovellus ei kuitenkaan veloita sinulta mitään.

Olen ladannut Jahti-sovelluksen, mutta en pysty pelaamaan. Miksi?

Mahdollisia syitä:

Olet kytkenyt "Ostot apeissa"-kohdan pois päältä.

Tee näin: Mene puhelimesi Asetuksiin -> Yleiset -> Rajoitukset -> Salli kohta: Ostot apeissa. Jos valikkosi on englanniksi: Settings -> General -> Restrictions -> Allow: In-App purchases

Peli ei ole vielä alkanut.

Voit pelata Jahti -sovelluksen tv-peliä ainoastaan Jahti-ohjelman aikana joko televisiosta, Katsomosta tai CMoresta katsottuna. Jahti -ohjelman lähetystä voit seurata MTV3-kanavalta torstaisin klo 20, 30.8. alkaen. Jokainen jakso on katsottavissa tämän jälkeen Katsomossa ja CMoressa, jolloin myös tv-peliä voi pelata.

Puhelimesi tai tablettisi ei ole yhteydessä internetiin.

Puhelimesi tai tablettisi tulee olla yhteydessä internetiin joko 3G:n, 4G:n tai Wi-Fi-yhteyden kautta, jotta voit pelata Jahti-sovelluksella. Tarkista internet-yhteytesi, sulje sovellus ja avaa se sitten uudestaan.

Syynä on tekninen virhe.

Kyseessä voi olla myös tekninen virhe, jonka takia Jahti-sovelluksen pelaaminen häiriintyy tai ei ole ollenkaan mahdollista.

Olet rekisteröitynyt yli viidelle puhelimelle tai tabletille.

Pelataksesi Jahti-sovelluksella sinun tulee rekisteröidä puhelimesi tai tablettisi Apple- tai Google-tilin kautta. Voit rekisteröidä enintään viisi laitetta tiliä kohden. Jos tilillesi rekisteröityjen laitteiden määrä on ylittynyt, et pysty pelaamaan Jahti -sovelluksella.

Täytyykö minun kirjautua pelatakseni Jahti-sovelluksella?

Päästäkseen pelaamaan käyttäjän tulee antaa nimi sekä hyväksyä sovelluksen säännöt ja ehdot. Huomioithan kuitenkin, että ainoastaan antamalla sähköpostiosoitteesi ja hyväksymällä ehdot, voit osallistua myös jakson kotipelin palkinnon arvontaan.

Voit osallistua Jahdin viikkoarvontaan vai mtv.fi/kotipeli-sivuston kautta.

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä meihin Facebookin kautta: facebook.fi/mtv3suomi

Lue myös:

    Uusimmat