Mainos

Osallistu Jahti-kotipeliin!

Heittäydy mukaan MTV3-kanavan uutuussarjaan ja pelaa itsekin Jahtia!

Jahti-applikaatio on viihdyttävän ja nopeatempoisen Jahti-tietokilpailuohjelman kotipelisovellus. Jahti-applikaation löydät AppStoresta ja Google Playsta.

Maailmalla hurjasti suosiota niittänyt uutuusohjelma Jahti tarjoaa jokaiselle katsojalle mahdollisuuden osallistua kilpailuun. Lataamalla ohjelman sovelluksen voit testata tietosi ja pelata Suomen kovimpia tietoviisaita vastaan!

HUOM! Jahti-sovellukseen on saatavilla uusi päivitys. Lataa uusi päivitys sovellukseesi pelataksesi Jahtia!

Voit pelata Jahtia kahdella eri tavalla: ohjelmaa seuratessasi tai itsenäisesti ilman, että seuraat ohjelmaa. Kun pelaat Jahtia katsoessasi ohjelmaa, valitse vaihtoehto "Pelaa tv-peliä". Jos haluat pelata Jahtia katsomatta ohjelmaa, valitse vaihtoehto "Pelaa milloin vain."

Katso Jahti MTV3-kanavalla torstaisin klo 20

Jahti-sovelluksessa ei pelata oikeasta rahasta. Jahti-pelisovellukset ovat ilmaisia ja ne sopivat sisällöltään koko perheelle. Sovellus ei tallenna henkilökohtaisia tietoja pelaajasta.

Voit pelata Jahtia myös joukkueena, ja jos olet kyllin rohkea, voit haastaa myös ohjelman Jahtaajan yksin.  Voit pelata Jahtia niin monta kertaa kuin haluat!

Viikoittain Jahdin kotipelin pelaajien kesken arvotaan sadan euron palkintosumma. Kotipelin pelaajat voivat osallistua viikkoarvontaan alla täyttämällä lomakkeen.

Ilmoittaudu viikkoarvontaan!


Kilpailun säännöt ja rekisteriselosteen löydät täältä. Jahti-applikaatiota koskeviin yleisimpiin kysymyksiin vastaukset löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Lomakkeen täyttämällä hyväksyt nämä ehdot.

Lue myös:

    Uusimmat