Jääkö HJK:n supertähti Morelos Suomeen?

HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan on yhä mahdollista, että Alfredo Morelos nähdään tulevallakin kaudella Veikkausliigakentillä.

Kuinka todennäköistä Morelosin jääminen - ainakin kesään asti - Suomeen on, siihen Riihilahti ei halua ottaa kantaa.

- Kaikki on yhä täysin auki - suuntaan jos toiseen. Meillä ei ole mikään pakko myydä Morelosia. Kiinnostusta häntä kohtaan on toki ollut ulkomaalaisseurojen keskuudessa, mutta ihan mihin tahansa hänen ei kannata lähteä, Riihilahti kommentoi MTV Sportille.

- HJK:ssa ollaan tyytyväisiä siihen, että meillä on näin laadukas pelaaja riveissämme. Totta kai tavoitteenamme on aina saada pelaajia eteenpäin, mutta vielä tärkeämpää kuin kiirehtiä aikataulussa on se, että pelaajalle löytyy juuri sopiva pelipaikka, Riihilahti lisää.

20-vuotias kolumbialaistykki oli viime kaudella Veikkausliigan paras pelaaja. Lainasopimuksella pelannut "Puhveli" iski Klubille liigakaudella 16 maalia. Morelos on edustanut urallaan muun muassa Kolumbiaa alle 20-vuotiaiden maajoukkuetasolla. Helsinkiläisseura lunasti kärkipelaajan kauden päätteeksi itselleen kolumbialaisseura Independiente Medellinistä kolmen vuoden sopimuksella.

Lue myös:

    Uusimmat