Jaajo Linnonmaan lapsi aiheutti päänvaivaa isälleen hulvattomalla tavalla – somessa sataa nerokkaita ideoita: "Aika ilmeisesti aloittaa se keittiöremontti väliseinistä"

Jaajo Linnonmaa täräytti vauvauutisen suorassa lähetyksessä – kuuntele yhteistä vauvaa odottavien Anni Hautalan ja hovimuusikko Ilkan reaktio 2:10
Jaajo Linnonmaan kuopus syntyi vuoden 2020 keväällä - täräytti vauvauutisen suorassa lähetyksessä.

Jaajo Linnonmaan päivitys huvittaa someseuraajia.

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaalla on vaimonsa kanssa neljä pientä lasta, ja yksi pienokaisista aiheutti isälleen päänvaivaa tempauksellaan.

Linnonmaa julkaisi Instagram-tilillään kuvia seinästä, jossa on reikä. Mitä ilmeisemmin yksi lapsista on pudottanut jotain hyvin tärkeää reikään.

– "Isin avaimet on laitettu postiluukkuun" Tärkeintä, että nyt tiedetään missä ne on. Ideoita? Linnonmaa kirjoittaa kuvien yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Linnonmaan päivitys on herättänyt hilpeyttä someseuraajien keskuudessa.

– Aika ilmeisesti aloittaa se keittiöremontti väliseinistä.

– Alas toinen reikä avaimet ulos ja paikkaushommiin. Väliäkö sillä paikkaako yhden vai kaksi koloa.

– Magneetilla kalastelemaan.

Linnonmaa jätti viime vuoden lopulla suositun Aamulypsyn muutamaksi kuukaudeksi, kun hän piti isyysloman. Linnonmaan isyysloman aikana aamulähetyksessä miestä sijaisti Juuso Mäkilähde.

– Minä olen tehnyt Aamulypsyä nyt putkeen 9 vuotta, ja sen myötä minulta on jäänyt väliin kaikki yhteiset arkiaamut lasten kanssa. Nyt, kun kaksoset on aloittaneet koulun ja kolmas tytär on tarhassa, niin haluan nauttia yhteisistä kouluaamuista ja heittää tytöt kouluun ja tarhaan, Linnonmaa kirjoitti Instagramiin viime joulukuussa.

– Lisäksi mulla on 1,5-vuotias poika, kenen kanssa haluan viettää laatuaikaa päivisin, kun meillä kummallakaan ei ole just nyt suurempia velvollisuuksia.

Lue myös:

    Uusimmat