Jaajo Linnonmaa lähtee hetkeksi radiosta – haluaa keskittyä lapsiinsa: "Nyt minulle tuli fiilis, että on oikea aika"

Jaajo Linnonmaa täräytti vauvauutisen suorassa lähetyksessä – kuuntele yhteistä vauvaa odottavien Anni Hautalan ja hovimuusikko Ilkan reaktio 2:10
Jaajo Linnonmaan kuopus syntyi viime vuonna - täräytti vauvauutisen suorassa lähetyksessä.

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa suuntaa kolmen kuukauden isyysvapaalle.

Neljän lapsen isä radiojuontaja Jaajo Linnonmaa ilmoitti suorassa Radio Suomipop -radiolähetyksessä jäävänsä isyyslomalle. Mies myös kertoo asiasta Instagram-julkaisun yhteydessä.

Linnonmaa julkaisi seuraajilleen takaa päin otetun kuvan, jossa hänellä on lapset sylissään. Hän aikoo jättäytyä suositusta Aamulypsy-ohjelmasta kolmeksi kuukaudeksi kotiin pienten lastensa kanssa.

– Minä olen tehnyt Aamulypsyä nyt putkeen 9 vuotta, ja sen myötä minulta on jäänyt väliin kaikki yhteiset arkiaamut lasten kanssa. Nyt, kun kaksoset on aloittaneet koulun ja kolmas tytär on tarhassa, niin haluan nauttia yhteisistä kouluaamuista ja heittää tytöt kouluun ja tarhaan.

– Lisäksi mulla on 1,5-vuotias poika, kenen kanssa haluan viettää laatuaikaa päivisin, kun meillä kummallakaan ei ole just nyt suurempia velvollisuuksia.

Linnonmaan tilalla kuullaan juontaja Juuso Mäkilähdettä.

– Rakastan aamuradiota, mutta nyt minulle tuli fiilis, että on oikea aika olla vielä enemmän perheen kanssa. Varsinkin, kun lapset ovat pieniä ja kasvavat niin vauhdilla, Linnonmaa kirjoittaa.

Seuraajat kommentoivat juontajan lähtöuutista Instagramissa.

– Hienoja hetkiä lasten kanssa, henkilö kommentoi.

– Ihan oikea päätös! Nyt vaan nauttimaan aamuista perheen kera, seuraaja kirjoittaa.

– Hyvä päätös. Avaan radion sitten kun palaat, fani ylistää.

Mies kertoo palaavansa radioon huhtikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat