Ja taas! Mestarien liigan finaalissa epäonnistunut maalivahti mokaili jälleen – oma joukkue nousi kuitenkin sensaatiomaisesti voittoon viime hetken osumalla

Jalkapallon Eurooppa-liigan viidennellä ottelukierroksella nähtiin todellinen trilleri norjalaisen Sarpsborgin ja turkkilaisen Besiktasin välillä. Mestarien liigan finaalissa pahoin epäonnistunut ja nykyään turkkilaisten maalia vartioiva Loris Karius oli suuressa roolissa ottelussa. Peli päättyi lopulta Besiktasin 3-2 voittoon.

Videolla Sarpsborgin 1-0 maali.

Sarpsborg antoi todellista shokkihoitoa ottelun ensi minuuteilla. Ensiksi osui Muhammed Rashad jo ensimmäisellä minuutilla. Karius tuli tilanteessa vastaan liiallisella vauhdilla, ja Rashadilla oli helppo työ ohittaa hänet.

Toista maalia ei tarvinnut kauan odottaa. Ensimmäisen maalin tarjoillut Tobias Heintz laukoi kaukaa ja roikkupallo upposi helpon näköisesti Kariuksen selän taakse.

Juttu jatkuu videon alapuolella.

Toisella puoliajalla turkkilaisryhmä käynnisti oman kirivaihteensa, ja kokenut brassihyökkääjä Vagner Love oli suuressa roolissa joukkueen nousussa. Jeremain Lens toi Besiktasin 62. minuutilla maalin päähän, ja tästä vierähti vain neljä minuuttia, niin Vagner Love tasoitti ottelun.

Ottelun ratkaisu syntyi 90. minuutilla, kun Lens pääsi iskemään pallon toistamiseen Sarpsborgin verkkoon.