Itsestään korjaantuva PhoneCoat lupaa suojata puhelimen iskuilta

Kickstarterissa kerää parhaillaan rahoitusta perin mielenkiintoinen projekti. Mikäli PhoneCoat toimii luvatulla tavalla, on markkinoille myöhemmin tulossa kautta aikain ensimmäinen itsestään korjautuva suoja älypuhelimille.

0,2 millimetrin paksuinen suojakerros vaikuttaa ensinäkemältä jokseenkin tavalliselta näytönsuojalta, mutta sellainen asetetaan myös puhelimen takaosaan ja reunoille. Nanoteknologian ansiosta suojaan tulleet naarmut on helppo korjata hiustenkuivaajalla lämmittämällä, ThePhoneCoatin kehittäjä lupaa.

Tulevaisuudessa näitä myös paremman otteen tarjoavia suojia julkaistaan tietenkin yhä useammille puhelinmalleille mutta myös tableteille. Lähes näkymätön PhoneCoat vaikuttaa mielenkiintoiselta uutuudelta, mutta vasta käytännön kokemukset tietenkin kertovat, miten se vastaa annettuihin lupauksiin.

Kickstarterissa oli tavoitteena saavuttaa 6 143 Yhdysvaltain dollarin rahoitus, mutta kerätyt rapiat 34 tuhatta kelpaavat varmasti nekin. ThePhoneCoat on nyt ennakkotilattavissa ja sellaisen saa itselleen 43 dollarilla, eli vajaalla 40 eurolla. Tuetut puhelinmallit löytyvät helposti suojalle omistetuilta verkkosivuilta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.