Italiassa alkoi paukkua taistelussa Mestarien liigan jatkopaikoista – nähtiinkö tässä jo ratkaiseva käänne?

Taistelu jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelipaikoista käy sanalla sanoen lämpimänä Lazion ja Club Bruggen välisessä ottelussa Roomassa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Joaquin Correa tökkäsi jatkopallon pömpeliin ja vei Lazion johtoon 12. minuutilla. Ruud Vormer toi kuitenkin belgialaisvieraat tasoihin vain muutaman minuutin kuluttua niin ikään jatkopallosta.

Seuraavan kerran paukahti vajaan puolen tunnin kohdalla. Bruggen Clinton Mata kaatoi Ciro Immobilen rangaistusalueella, ja Lazio sai rangaistuspotkun. Sen Immobile painoi varmasti rysään ja palautti italialaiset johtoon, nyt 2–1-lukemin.

Bruggen ilta synkkeni entisestään 39. minuutilla, kun taklauksiin ryntäillyt Eduard Sobol ajettiin ulos toisen keltaisen kortin myötä. Samaan aikaan taivas repesi kuin kohtalokkaasti voimakkaaseen sateeseen (video jutun yläreunassa).

F-lohkoa ennen tätä iltaa 10 pisteellä johtava Borussia Dortmund on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa. Lazio on ennen tätä iltaa lohkokakkosena yhdeksällä pisteellä ja Brugge kolmantena seitsemällä pinnalla.

Laziolle riittää näin pudotuspelipaikkaan tasapelikin. Brugge etenisi pudotuspeleihin vain voittamalla Lazion, mutta tämän todennäköisyys näyttää heikolta.

Yhdessä pisteessä ennen lohkovaiheen päätöskierrosta ollut Zenit jää varmasti lohkojumboksi.

Lazion ja Club Bruggen välinen ottelu on katsottavissa suorana C More Sport 1 - kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa

Lue myös:

    Uusimmat