Italialaislehti: Kahdeksan ihmistä kuoli lentoturmassa Milanossa – kuolleiden joukossa myös lapsi

0:54
Tällaista tuhoa turmassa syntyi – lapsiperhe uhrien joukossa.

Italiassa kahdeksan ihmistä on kuollut lentoturmassa, kertoo italialaislehti La Repubblica.

Lentoturma tapahtui maan pohjoisosassa sijaitsevassa Milanon kaupungissa, kun lentokone törmäsi tyhjillään olleeseen rakennukseen.

Lentokoneessa oli onnettomuushetkellä lentäjän ja toisen henkilökunnan jäsenen lisäksi kyydissä perhe, jonka lehti kertoo alkutietojen perusteella olleen Ranskasta. Lehden mukaan matkustajien joukossa oli myös lapsi. Kaikki koneessa olleet kuolivat.

Rakennus, johon kone osui oli remontissa, mutta tavallisesti rakennuksessa on toimistotiloja sekä linja-autoille tarkoitettuja parkkitiloja.

Alueen asukkaat kuulivat lehden mukaan kovaäänistä suhinaa ja tämän jälkeen räjähdyksen, joka syntyi lentokoneen osuessa rakennukseen. Liekit valtasivat kaksikerroksisen rakennuksen välittömästi.

Turma tapahtui paikallista aikaa iltapäiväyhden aikoihin lähellä San Donaton metroasemaa. Rakennuksen ja turmakoneen lisäksi tulessa on ollut myös ajoneuvoja. Pelastustöissä on ollut niin palokunnan kuin Milanon poliisinkin henkilöstöä.

Italia on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Juttua korjattu 3.10.2021 kello 19.18: Toisin kuin jutussa kerrottiin, niin onnettomuuskone ei ollut ultrakevyt lentokone.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja