Mainos

Isoäiti yritti laittaa lasta sänkyyn nukkumaan – kävi pieni kömmähdys

Isoäiti yli laidan! Vivi-mummolle kävi pieni vahinko. Katso yllä olevalta videolta mummon kömmähdys!

Alabamalainen Valerie Sharp, 61, jota lapsenlapset kutsuvat Viviksi, on 155 senttimetriä pitkä. Siksipä Sharp tarvitsee usein jakkaraa toimittakseen päivittäisiä askareitaan.

Hän tarvitsee jakkaraa myös laittaakseen lapsenlapsensa nukkumaan. Reed, 2, ja Lola, 11 kuukautta, ovatkin usein mummonsa hoidossa vanhempiensa ollessa töissä.

– Jos en käytä jakkaraa, käteni ovat 30 sentin päässä sängyn pohjasta. Minun pitäisi pudottaa vauva patjalle ja hän heräisi, Sharp kertoo Today-sivustolle.

Mutta eräänä päivänä, kun mummo yritti laittaa nukkuvaa Lolaa sänkyyn päiväunille, fysiikan lait muistuttivat olemassaolostaan – ja mummo kupsahti sänkyyn Lolan viereen.

– En todellakaan tiedä, miten se tapahtui, koska olen tehnyt sen satoja kertoja ennenkin, mutta luulen, että nojasin vähän etupainotteisesti, Sharp pohtii.

Videolla miljoonayleisö

Lolalle ei käynyt tilanteessa mitään, mutta isoäidin ylpeys koki kolauksen tämän joutuessa kömpimään pois sängystä. Lisäksi Lola heräsi rytäkässä.

Sharpin tytär, Lolan äiti, Nikki Bishop, katsoi videon vauvamonitorista äitinsä mainittua siitä ohimennen. Bishop jakoi sen tietysti Facebookissa lähipiirilleen saatesanoin: "Äitini tappaa minut, mutta tämä on pakko julkaista. Teille, jotka ette tunne äitiäni, hän on 155 senttimetriä pitkä ja on aina ollut vajavainen pituussuunnassa. Rakastan tätä hullua naista!"

Bishop oli yllättynyt siitä, kuinka nopeasti video lähti leviämään. Videota on katsottu jo miljoonia kertoja.

Videota kommentoineet ovat kiinnittäneet huomiota siihen, kuinka Sharp alkaa ensimmäiseksi korjailla hiuksiaan. Isoäiti kertoo, että tiesi siinä vaiheessa vauvan olevan kunnossa, joten tukan korjailulle oli aikaa.

Sharp on iloinen, jos video on saanut ihmiset nauramaan.

– Luulen, että ihmiset tarvitsevat nyt hyviä nauruja.

***

0:52

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.