Isoäidiksi 33-vuotiaana! Äitiä ja tytärtä luullaan usein siskoksiksi – luulisitko itsekin?

Nuorekasta Phillipaa ei ensinäkemältä uskoisi isoäidiksi.

Nyt 38-vuotias Phillipa Nairn sai tyttärensä Stephanien ollessaan vasta 16-vuotias. Myös Stephanie synnytti oman esikoisensa 16-vuotiaana, kertoo Daily Mail. Phillipa olikin vasta 33-vuotias, kun häntä saattoi jo sanoa mummoksi.

Teineinä lapsensa saaneet äiti ja tytär kertovat, että pienen ikäeronsa vuoksi heitä luullaan usein siskoksiksi.

Laitimmaisissa kuvissa Phillipa. Keskimmäisessä Phillipa (vas.) ja Stephanie. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Erityinen yhteys"

Stephanie, 22, näkee nuoressa äidissään useita hyviä puolia.

– Äitini ja minä kasvoimme yhdessä, joten meillä on erityinen yhteys sen vuoksi. Ja minä saatan saada pitää äitini pidempään kuin useimmat ihmiset. Olemme käyneet klubeilla yhdessä ja meillä on paljon yhteistä, nainen kertoo Daily Mailille.

– Usein ihmiset olettavat minun lasteni – hänen lastenlastensa – olevan hänen, ja että olemme siskoja.

Stephaniella on jo kaksi lasta: 6-vuotias Caiden sekä  3-vuotias Layla.


Stephanie. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tein kaiken, minkä 30-vuotias äitikin olisi tehnyt"

Toki huonojakin puolia nuoressa äitiydessä löytyy, etenkin Stephanien itsensä kohdalla. Miesten huutelut hänen työntäessä lastenrattaita evät ole tuntuneet naisesta mukavalta. Eikä 16-vuotiaana raskaaksi tuleminen ilman parisuhdetta ollut sekään niin helppoa, mutta vanhempiensa tuella nuori nainen on selviynyt.  Stephanie muistuttaakin, ettei teiniäiti ole sen huonompi kuin muutkaan.

– Tein kaiken, minkä 30-vuotias äitikin olisi tehnyt: minä syötin, pesin ja vaatetin vauvani ja arvatkaa mitä? He ovat edelleen täydellisiä, nuori äiti toteaa, vaikka myöntääkin, että ajoittain oli vaikeaakin.

Phillipa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat