Ismo Leikola vitsaili Suomen kylmyydestä: Vaikuttaa ruumiinosan toimintaan

Maailman hauskimman henkilön tittelistä kisaava Ismo Leikola kertoo naurattaneensa jenkkiyleisöä muun muassa Suomen kylmyydestä kertovalla vitsillä.

Stand up-koomikko Ismo Leikolan kerrottiin tänään selvinneen finaaliin Hollywoodin Laugh Factory -komediaklubilla järjestetyssä Funniest Person In The World -kilpailussa. 

Leikola jyräsi kilpakumppaninsa yleisöäänestyksessä saaden huikeat 48 183 ääntä. 

Keskiviikkona Radio Novan Linnanahde Crew -radio-ohjelmassa puhelimitse haastateltu Ismo Leikola paljasti, minkälaisella sketsillä hän onnistui haalimaan enemmistön yleisöäänistä itselleen.  

– Jutussa puhuin siitä, että Suomessa on kylmä ja täällä lämmin, ja että se vaikuttaa myös erään ruumiinosan toimintaan eräässä kohdassa. Jostain syystä olin myös hauskan näköinen ja kuuloinen, että sekin varmaan hellytti ihmisiä, Leikola paljasti haastattelussa.

Perjantaina Las Vegasissa järjestettävässä finaalissa miehen tulee esittää semifinaaliesitystä pidempi setti.

– Se on vähän pidempi setti, noin kymmenen minuuttia, tämä aiempi oli viisi minuuttia. Osittain teen samaa ja hyväksi havaittua materiaalia ja siihen vielä puolet lisää, mies kuvaili haastattelussa.  

Enkelten kaupungin nähtävyyksiä koomikko ei ole matkalla toistaiseksi ehtinyt kiertelemään. 

– Olen ollut Amerikassa nyt vajaa kolme vuorokautta ja siitä suurimman ajan umpi univeloissa ja jetlageissa, olen nytkin ihan pihalla, eli en ole täällä kauheasti ehtinyt tehdä havaintoja, mies kertoi Radio Novalla.

Mies kertoo saavuttaneensa kilpailulla jo tähän mennessä paljon, vaikka voittoa ei perjantaisessa finaalissa heruisikaan. 

– Tästä on jo nyt seurannut paljon, tuomarit kehuivat maasta taivaisiin ja sitten tuli vielä äänivuori netin kautta. Nyt on jo seurannut se että luultavasti täällä keikkaa pukkaa jatkossakin, Leikola summasi. 


Lue myös:

    Uusimmat