Ismo Leikola innoissaan Vegasissa: Kaikki juttuni tuntuivat uppoavan

Suomalaiskoomikko Ismo Leikola on kovaa vauhtia matkalla maailman hauskimmaksi ihmiseksi. Kilpailun finaalin käytiin Las Vegasissa varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa.

Koomikko Ismo Leikola on napannut varhaisen kärkisijan kilpailussa maailman hauskimman miehen tittelistä.

Funniest person in the world” -kilpailun finaali on kilpailtu Vegasin Laugh Factory -klubilla, mutta lopullisia tuloksia saadaan odottaa maanantaihin asti. Voittaja ratkaistaan yleisöäänillä ja tällä hetkellä Leikola on selkeässä johdossa äänestyksessä.

MTV.fi tavoitti esitykseensä tyytyväisen koomikon varhain lauantaina Suomen aikaa.

– Finaali meni hyvin, oikein hyvin ja yleisö tykkäsi. Olen vähän jäävi sanomaan, mutta perstuntumalta kuulosti tosi hyvältä. Voi olla, että sain parhaat suosionosoitukset jos desibelimittarilla olisi mitannut, Leikola fiilistelee.

Leikola kerto settinsä sisältäneen vitsejä niin Suomen ja Amerikan eroista kuin irvailua omalla kustannuksella. Leikola ei osaa suoraa nostaa yhtä aihetta ylitse muiden, mutta fiilistelee yleisön lämmenneen monille hänen jutuilleen.

– Kerroin omasta itsestäni, laihduttamisesta, lihomisesta ja lapsuudesta. Lisäksi kerroin esimerkiksi maailman velkaan liittyvän jutun. Suomen ja Amerikan vertailut upposivat hyvin ja velkajuttukin kyllä, kaikki jutut tuntuivat uppoavan, hän myhäilee.

Finaalin jälkeen Leikola oli itsekin hämmentynyt. Pitkän panostuksen jälkeen varsinainen suorittaminen oli ohi, joten miten koomikon ilta jatkuu?

– Nyt on hyvä tunnelma, mutta myös tosi outo olo. Tänne asti on tultu ja nyt se on ohi. Mitä nyt pitäisi tehdä? Olen vähän pihalla, pitäisikö työntää rahaa peliautomaatteihin vai mitä? Muutama juoma tässä pitäisi varmasti koomikoiden kanssa kipata, Ismo miettii.

Lue myös:

    Uusimmat