Mainos

Isän uusi vaimo yritti pilata häät – morsiamen äiti sai parhaan koston

Kosto on suloinen? Lue tarina siitä, miten perheenisän uusi vaimo yritti tehdä jäynää miehensä ex-puolisolle – mutta äiti saikin käännettyä kaiken omaksi voitokseen.

Avioero ei koskaan ole helppoa kenellekään. Vaikka jotkut avioliitot päättyvät yhteisymmärryksessä, voi hampaankoloon jäädä kuitenkin jotain muhimaan. Jopa vuosia myöhemmin erimielisyydet, kaunat tai katkeruudet voivat nostaa päätään, jos esimerkiksi toinen menee uusiin naimisiin tai toinen osapuolista ei tunnu millään pääsevän yli erosta.

Mutta joskus kaikista katkerin voi olla uusi kumppani.

Awm.comin sivuilla kerrotaan tarina miehestä, joka meni uusiin naimisiin itseään huomattavasti nuoremman naisen kanssa.

Kun miehen oma tytär oli vuorostaan menossa vihille, hänen uusi vaimonsa sai myös kutsun häihin. Uudella, nuorella vaimolla oli kuitenkin taka-ajatuksia: hän oli kuullut kauhutarinoita miehensä entisestä vaimosta ja halusi päästä kostamaan. Ja mikä olisikaan paras paikka näpäyttää miehen ex-vaimoa, kuin tyttären häät, jossa kaikki olisivat paikalla?

Hääpäivä lähestyi lähestymistään ja morsiamen äiti oli löytänyt itselleen lähes täydellisen juhlamekon häitä varten. Äiti ja tytär olivat molemmat innoissaan.

Viikkoa myöhemmin tytär sai kuitenkin selville, että hänen isänsä nykyinen 25-vuotias vaimo oli ostanut myös mekon. Nimittäin täysin samanlaisen mekon, kuin hänen äitinsä.

Tytär kauhistui. Hän pyysi uutta äitipuoltaan palauttamaan mekon ja hankkimaan uuden, sillä hänen äitinsä oli jo ostanut aiemmin samaisen mekon. Mutta nuori vaimo kieltäytyi.

”Ei käy! Näytän järisyttävän upealta tässä mekossa, minä pidän sen”, hän vastasi.

”Sinun äitisi pitää vaihtaa mekkonsa.”

Tytär kertoi äidilleen uutiset ja pelkäsi äitinsä luhistuvan pettymyksestä. Mutta äiti ottikin tilanteen varsin hyvin. Yllättävän hyvin.

”Ei hätää kulta, etsin uuden mekon häitä varten. Se on sinun suuri päiväsi, en halua mitään draamaa”, äiti vastasi.

Niinpä äiti ja tytär lähtivät heti etsimään kissojen ja koirien kanssa uutta juhla-asua. Äiti kokeili lukuisia mekkoja, mutta mikään ei tuntunut tai näyttänyt yhtä hyvältä kuin se ensimmäinen. Juuri ennen kuin vaateliike oli sulkeutumassa, he löysivät kuin löysivätkin äidille täydellisen uuden mekon.

Pitkän, mutta onnistuneen shoppailupäivän päätteeksi äiti ja tytär menivät syömään. Tytärtä kuitenkin harmitti äitinsä puolesta.

”Äiti, milloin palautat sen ensimmäinen mekon? En usko, että niin hienolle mekolle tulee heti käyttöä...”, tytär kysyi varoen.

Äidin kasvoille levisi leveä hymy.

”Kyllähän sille on käyttöä! Aion laittaa sen harjoitusillalliselle – vain päivää ennen häitänne.”

Tytär alkoi nauraa: äiti pääsikin näpäyttämään entisen miehensä uutta vaimoa – eikä toisinpäin.

Katso myös:

2:06

Lähde: Awm.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.