Isä puki pojalleen kyseenalaisen paidan tarhaan: Olisitko itse hoksannut, mikä kuvassa mättää?

"Rumat" joulupaidat nauttivat suurta suosiota rapakon takana, mutta erään isän paitavalinta omalle pojalleen meni hieman metsään – eritoten, jos huumorinkukka ei kuki.

Hupsista, tekevälle sattuu! Isä puki 5-vuotiaalle pojalleen tarhapäiväksi villapaidan, jonka hän ajatteli olevan perinteinen, erityisen ruma joulupaita. Isä ei kuitenkaan hoksannut, että kyseessä oli hieman härskimpi tapaus: keltaisin kirjaimin koristeltu Hyvää joulua -toivotus ei ollutkaan aivan viaton.

Isä tuskin olisi huomannut mitään erikoista, mutta tarhanopettaja vinkkasi perheenisälle tarhapäivän päätteeksi, että pojan paita oli hieman kyseenalainen: kuvassa joulupukki kirjoittaa tervehdyksen lumihankeen omalla virtsallaan.

Kukaan lapsista ei kuitenkaan huomannut kuvassa mitään erikoista. Isän mukaan lapset ovat vielä niin viattomia, etteivät he onneksi hoksanneet, mikä kuvassa oli pielessä.

Katso myös: Lapset kertovat isien taidoista

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja