Isä myi leskeksi jääneen tyttärensä 130 eurolla: Ostaja kuittasi velkojaan antamalla naista raiskattavaksi – yritti paeta helvetistä polttamalla itsensä

Intiassa leskeksi jäänyt alle 30-vuotias nainen myytiin miehelle, joka raiskasi hänet toistuvasti muiden miesten kanssa. Päästäkseen helvetistä nainen yritti polttaa itsensä ja makaa nyt sairaalassa kuoleman kielissä.

Naisen isä ja täti myivät hänet aviomiehen kuoltua. Mies ja hänen tuttavansa raiskasivat naisen useita kertoja. Nainen meni poliisin puheille, mutta hänet käännytettiin pois. Tapaus sattui Uttar Pradeshin osavaltiossa.

Kun poliisi ei suostunut kuuntelemaan häntä, nainen teki epätoivoisen teon ja sytytti itsensä tuleen. Hän on nyt sairaalassa Delhissä. Hän sai vakavia palovammoja koko vartaloonsa. Sairaalalähteiden mukaan naisen ihosta on palanut 80 prosenttia.

Nainen myytiin 10 000 rupialla, eli vajaalla 130 eurolla.

India Todayn mukaan nainen ajautui epätoivoiseen tekoon huhtikuun 28. päivä kestettyään ostajansa hyväksikäyttöä. Naisen ostaja oli veloissa ja hän myi naista velkojilleen, jotka raiskasivat hänet useaan otteeseen joukolla. 

Nainen kääntyi poliisin puoleen, mutta poliisi ei halunnut tehdä asialle mitään.

Delhiläinen naisten apujärjestö kirjoitti lausunnon naisen puolesta. He myös vaativat korvauksia naiselle ja tutkintaa poliisin toimimattomuudesta.

Tämä sai poliisin viimein toimimaan ja nyt 14 miestä on tutkinnan kohteena raiskauksesta.

Lue myös:

    Uusimmat