Isä julkaisi säännöt tytärtensä poikaystäväehdokkaille – eivät ole sitä, mitä luulet

Isän säännöt tyttäriensä poikaystäväehdokkaille leviävät kovaa vauhtia.

Stereotypinen isä ei luota nuorukaisiin ja uhkailee – ainakin puheen tasolla – tytärtään treffeille vonkuvia poikaystäväehdokkaita haulikolla. 

Viittä tytärtään vaimonsa Natashan kanssa kasvattava J. Warren Welch kyllästyi kuitenkin stereotypiseen mielikuvaan, ja päätti keksiä omat sääntönsä miehille, jotka haikailevat Welchin tyttärien perään. Ne sisältävät kuitenkin yllätyksen.

Welch julkaisi sääntönsä Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Säännöt tytärteni tapailuun:

Sinun täytyy kysyä heiltä, mitkä heidän sääntönsä ovat. En kasvata pienistä tytöistäni sellaisia naisia, jotka tarvitsevat isäänsä käyttäytymään kuin karmiva, omistushaluinen pahis, jotta heitä kohdeltaisiin kunnioituksella. Sinä kunnioitat heitä, ja jos et kunnioita, lupaan, etteivät he tarvitse minun apuani sinun saamiseksi kuriin. Onnea."


Welchin "säännöt" ovat levinneet laajalti niin sosiaalisessa mediassa kuin eri uutissivuistollakin. 

– Ymmärän halun suojella tyttäriään. Ymmärrän sen, Welch toteaa Today-sivustolla.

Isä kuitenkin painottaa, että hänen kannanottonsa koskee ennemminkin uskomusta, että naiset tarvitsevat miehiä suojelemaan heitä. Hänen mukaansa eivät tarvitse.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Welchin ohje muille isille onkin se, että tytöille ei kannata opettaa, että he tarvitsevat isänsä suostumuksen elämänsä tärkeisiin päätöksiin.

– Niin tehdessä heihin vain kasvaa uskomus siitä, että he tarvitsevat aina miehen suostumuksen ennen voivat tehdä päätöksiä.


Lähteet: Someecards, Today

***

Lue myös:

    Uusimmat