Mainos

Isä jätti taaperon autoon isoäidin kanssa – pikkutyttö katosi parkkipaikalta oudosti

Kaksi vuotta sitten 21 kuukautta vanha Daphne Viola Webb katosi kaupan pihalle parkkeeratusta autosta Yhdysvalloissa Kaliforniassa. Tapauksen tekee oudoksi se, että tyttö oli autossa yhdessä isoäitinsä kanssa väitettynä katoamishetkenään.

Daphnen isä John Webb kertoi nähneensä tyttärensä viimeisen kerran Oaklandissa 10. heinäkuuta 2013.

Kertomansa mukaan Webb oli jättänyt tytön ja 87-vuotiaan isoäidin autoon odottamaan hakeakseen kaupasta energiajuoman. Kun 49-vuotias isä palasi autolleen, Daphne oli kadonnut. Isä ilmoitti tuolloin katoamisesta poliisille.

Webbin mukaan tytön lisäksi autosta oli viety isoäidin käsilaukku, kertoo San Francisco Gate. Lehdelle puhunut poliisi nosti kuitenkin epäilyn siitä, että tyttö olisi saattanut kadota jo aiemmin. Poliisin mukaan ennen kyseistä päivää viimeinen varmistettu havainto Daphnesta oli kesäkuun loppupuolelta.

Autossa olleelta isoäidiltä ei saatu tapahtumiin selvyyttä, sillä nainen kärsi dementiasta. 

Daphnen isä pidätettiin katoamisen jälkeen tytön vaarantamisesta epäiltynä, koska tämä oli jättänyt tytön yksin sairaan isoäitinsä kanssa. Webbiä vastaan ei kuitenkaan nostettu syytteitä tapauksesta.

Myös Daphnen äiti Kiana Davis-Webbiä kuultiin tapauksen johdosta, mutta myöskään tätä ei pidetty katoamisesta epäiltynä.

Poliisin kertoman mukaan yksi silminnäkijä oli nähnyt naisen kantavan Daphnen tuntomerkkeihin sopivaa tyttöä kaupan lähistöllä. Tytöllä oli yllään katoamishetkellä oranssi pyjama ja vaaleanpunaiset sukat.

Poliisin tutkimuksissa keskityttiin kuitenkin vahvasti isään. Lukuisat poliisit, FBI:n agentit sekä jäljittäjäkoirat etsivät tyttöä muun muassa isän asunnolta, läheisestä puistosta sekä vesistöalueelta, jolla isä ja tytär olivat usein vierailleet.

Tytöstä ei ole kuitenkaan tehty tähän päivään mennessä havaintoja. 

Daphnen isä John Webb teki itsemurhan kotonaan vuonna 2014 toukokuussa. Mies ei jättänyt jälkeensä mitään tekoaan selittävää viestiä.

Vuosi Daphnen katoamisen jälkeen tytön perhe jaksoi yhä tämän löytymiseen.

– Olemme yhä toiveikkaita, mutta emme yhtään lähempänä (löytymistä) kuin olimme vuosi sitten, Daphnen isoisä Kevin Davis kommentoi.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.