IS: Martina Aitolehti tuomittiin 2025 euron päiväsakkoihin

4:04
Martina kertoi MTV Uutisille työstään julkisuudessa.

Martina Aitolehti on tuomittu päiväsakkoihin.

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti on tuomittu kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta päiväsakkoihin. Asiasta uutisoi kertoo Ilta-Sanomat.

Teko tapahtui 6. maaliskuuta 2019, kun poliisi oli pysäyttänyt Aitolehden Runeberginkadulla. Aitolehti oli ajanut autoa, vaikka hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Hänet oli määrätty aiemmin 12 viikon mittaiseen ajokieltoon kertyneiden ylinopeussakkojen vuoksi.

Aitolehti oli suorittanut ajallisesti 12 viikkoa kestävän ajokiellon, mutta hän ei ollut palauttanut ajokorttia poliisille, eikä hakenut uutta tilalle. Helsingin Käräjäoikeus päätti, että tästä syystä hänen ajo-oikeutensa ei ollut vielä tapahtuma-aikana voimassa. Aitolehti kiisti syytteen. Sanojensa mukaan hän ei tiennyt, että hänen olisi pitänyt palauttaa ajokortti ajokiellon aikana poliisille.

MTV Uutiset tavoitti Aitolehden, mutta hän ei halunnut kommentoida tuomiota. 

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Aitolehden kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 25 päiväsakkoon, joka teki hänen tuloillaan 2025 euroa. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja