Mainos

IS: Marita Taavitsainen elämästä avioeron jälkeen: "Kyllä minä kai kuitenkin pärjään, vaikka minulla ei verkkopankkitunnuksia olekaan"

9:41

Laulajatähti Marita Taavitsaisen ja Tomi Natrin avioerosta tuli lopullinen helmikuussa 2018. Taavitsainen puhuu Ilta-Sanomien haastattelussa eron jälkeisestä elämästä.

Katso yllä Marita Taavitsaisen haastattelu Huomenta Suomessa vuonna 2016!

Elokuussa 50 vuotta täyttävä iskelmälaulaja, vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen haki avioeroa miehestään Tomi Natrista maaliskuussa 2017.

Eron puolivuotisella harkinta-ajalla pari jatkoi yrittämistä ja asuivat saman katon alla. Taavitsainen ja Natri hakivat apua suhteen ongelmiin muun muassa parisuhdeterapiasta.

Helmikuussa 2018 Natri päätti laittaa liitolle pisteen. Mies jätti toisen vaiheen avioerohakemuksen yksin ja pari tuomittiin avioeroon.

Marita Taavitsainen sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa opettelevansa nyt hoitamaan talouttaan yksin. Perheen käytännön asiat olivat hänen miehensä vastuulla.

– Älä edes puhu, tulee heti sellainen olo, että voimat lähtee ja veri pakenee päästä, kun rupeaa miettimään, Taavitsainen sanoo haastattelussa.

– Mutta näin se on. Elämä ei ole vaan tätä. Tämä työhän on parasta, mitä voi olla ja lapset, mutta siihen kuuluu myös paljon muuta. Mutta kyllä minä kai kuitenkin pärjään, vaikka minulla ei verkkopankkitunnuksia olekaan.

– Etsin aina jotain automaatteja, kyllä niitä dinosaurus vielä löytää.

Taavitsainen ja Natri menivät naimisiin vuonna 2008 ja heillä on kaksi tytärtä: vuonna 2009 syntynyt Stella ja vuonna 2011 syntynyt Iines.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.