IS: Lottovoittaja pääsi eroon rahanruinaajista vasta Kanarialla – antoi lottoajille yhden vinkin

Lottovoitto voi tuoda onnekkaalle myös taakkaa kannettavaksi. Ilta-Sanomat julkaisi haastattelun, jossa Killinkosken kylän lottovoittaja kertoi, miltä tuntuu elää jättipotin kanssa.

Lottovoittajan ensimmäinen vinkki lottoajalle on ostaa lottorivinsä naapuripitäjässä. Tämä vinkki on erityisen tärkeä, jos asuu pienellä paikkakunnalla. Ilta-Sanomien haastattelemalla lottovoittajalla näin tosiaankin oli, sillä hän asui kolmensadan asukkaan Killinkoskella Virroilla.

– Huhu levisi nopeasti ja pian kaikki tiesivät, hän kuvaili Ilta-Sanomien haastattelussa.

Lottovoittaja pettyi ihmisten suhtautumiseen. Ympärille ilmaantui äkkiä ihmisiä, joilla oli jos jonkinlaista rahantarvetta veloista bisnesidean rahoitukseen. Jopa vanhat naisystävät ovat soitelleet perään ja lupailleet, ettei muidenkin naisten kanssa pyöriminen haittaisi lainkaan.

Vanhoista ystävistä jäi lottovoittajan kertoman mukaan vain kourallinen jäljelle, loppujen pettäessä luottamuksen. Tyypillinen rahanpyytäjä tarjosi hänen mukaansa oluen, oli ylenpaattisen ystävällinen ja alkoi vasta sitten pyydellä rahaa. Juuri tästä syystä lottovoittaja suostui iltapäivälehden haastatteluun vain nimettömänä.

Pakeni Suomea ja ruinaajia Kanarialle

Voiton myötä lottovoittaja kertoo muuttuneensa hiljaisemmaksi ja menettäneensä luottamuksensa ihmisiin. Haastattelussa hän kertoo välillä pohtineensa, että olisi ollut parempia jättää kuponki täyttämättä. Toisaalta voitto on myös tuonut paljon.

Jos voitto toi ongelmia, tarjosi se myös paon tilanteesta: muuton Kanarialle. Mies pyysi pahimman voittostressin keskellä matkatoimistosta lentoa jonnekin lämpimään. Paikka Kanarian lennolle löytyi, ja mies ihastui Kanariaan heti. Sieltä hän löysi kiinnostavaa matkailubisnestä suunniteltavaksi, minkä lisäksi halvat palvelu, naiset ja halvat hinnat houkuttelevat. Ilmastoa suuremmaksi syyksi hän kuitenkin kertoo verotuksen.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja