Jenni Milonoff edusti Linnan juhlissa Oaklandin palossa menehtyneen ystävänsä korussa

Madventures- ja Docventures-ohjelmista tunnetun Tunna Milonoffin vaimo saapui Linnan juhliin Oaklandin varastorakennuspalossa menehtyneen suomalaisnaisen suunnittelemassa korussa. 

Jenni Milonoff ihastutti Linnan juhlissa nepalissa asuvan suunnittelija Dayan Cutlerin asussa. Milonoff vastaa Cutlerin Ilo-vaatemerkin myynnistä Suomessa.

Upean asun kruunasi näyttävä koru, jonka Jenni Milonoff kertoi Ilta-Sanomille olevan varastopalossa menehtyneen suomalaisnaisen, Hanna Ruaxin suunnittelema.

– Koru oli suunniteltu tähän juhlaan. Halusin kunnioittaa ja muistaa häntä rakkaudella myös täällä. Kannan korua rakkaudella ja kunnioituksella, Jenni Milonoff kertoo Ilta-Sanomissa.

Hanna Ruax oli Jenni Milonoffin hyvä ystävä ja tästä syystä Linnan juhlissa hänen korunsa kantaminen oli Milonoffille hyvin tunteikas asia. 

– Hanna olisi halunnut, että olen täällä. Kannan hänen koruaan ja tätä asua juuri sellaisena kuin olimme ne yhdessä ajatelleet, Milonoff jatkoi IS:lle Linnan juhlissa. 

Hanna Ruax ja hänen Alex-miehensä menehtyivät varastopalossa Yhdysvaltojen Oaklandissa viime viikonloppuna. Varastotiloissa oli meneillään elektronisen musiikin tapahtuma. 

Juttua muokattu 7.12.2016 klo 08:09: Lainaus otsikosta poistettu, sillä tieto korun suunnittelijasta oli selvillä. Sitaattilainaukset IS:stä ja linkit asianmukaisesti mukana. 

3:50:00

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja