Mainos

IS: Hierova suihku pudotti uimahousut – jyväskyläläinen kylpylä teki rikosilmoituksen 75-vuotiaasta

Asiakkaan uimahousujen putoaminen johti rikosilmoitukseen AaltoAlvari-kylpylässä Jyväskylässä viime viikolla. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

75-vuotias miesasiakas nautti altaassa alaselkää hierovasta suihkusta, kun virtaus pudotti hänen housunsa alas. Mies nosti heti housunsa ja jatkoi uimista.

– Uimavalvoja tuli altaan reunalle ja huusi hirveästi, että eikö housut pysy jalassa. Ensin hän räyhäsi minulle, kunnes paikalle tuli toinen valvoja, joka kertoi, että väärä mies. Sitten henkilökunta alkoi huutaa kaverilleni, joka säikähti hirveästi. Hän ei oikein ymmärtänyt, mistä oli kyse. Uimavalvoja huusi vaan, 75-vuotiaan seurassa uinut 60-vuotias mies kertoo IS:lle.

Nuorempi uimari loukkaantui valvojien käytöksestä ja laittoi myöhemmin kotoaan sähköpostia AaltoAlvarin palveluesimiehelle. Tämä kertoi katsoneensa vedenalaisen kameran tallentaman videon ja että kynnys ilmoittaa poliisille ylittyy.

– Tapauksessa ei ollut syytä epäillä rikosta. Mieheltä olivat vaan uikkarit tippuneet. Niin voi käydä, tutkinnanjohtaja Kimmo Halme Sisä-Suomen poliisista kertoo IS:lle.

Halme sanoo, että AaltoAlvari ei kuitenkaan sortunut ilmoituksen tekemisessä yli-innokkuuteen.

AaltoAlvarin palveluesimies kertoo IS:lle kylpylän toimivan poliisin ohjeiden mukaan ja tekevän ilmoituksen, jos jotakin poikkeavaa ilmenee. AaltoAlvari teki viime elokuussa viisi vastaavaa rikosilmoitusta, joista ilmeisesti ainakin kaksi on johtanut sakkorangaistukseen.

Videovalvonnasta kerrotaan kyltein AaltoAlvarin seinässä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.