IS: Children of Bodom -laulaja oksensi verta

Suosikkiyhtyeen laulaja-kitaristi Alexi Laiho kertoo Ilta-Sanomissa rankasta ja kuluttavasta kiertue-elämästä, joka vei hänet lopulta sairaalaan vuodenvaihteessa Kaliforniassa.

Sairaalaan Laiho joutui oksennettuaan verta. Hänellä diagnosoitiin vatsahaava, joka oli seurausta kuluttavasta elämästä. Viiden päivän sairaalareissun jälkeen Laiholle annettiin hoitosuositukseksi lepo ja elämäntapojen tarkkailu.

– Onhan se selvää, ettei kenenkään kroppa kestä ikuisuuksiin epäsäännöllisiä elämäntapoja, kuten ainaista valvomista ja ryyppäämistä. Siinä olisi voinut käydä tosi pahasti, mutta onneksi selvisin säikähdyksellä, Laiho muistelee tapahtunutta Ilta-Sanomissa.

Vatsahaavan takia Laiho kertoo jättäneensä kofeiinin ja viskin juomisen kokonaan. Tupakkaa ja olutta kuluu silti yhä. Laiho vakuuttaa kuitenkin, että keikkoja ei vedetä kännissä, vaan enne lavalle menoa voi ottaa yhden tai kaksi olutta.

Children of Bodomin uusi levy Relentless Reckless Forever ilmestyy keskiviikkona. The Ugly World Tour 2011 alkaa Suomesta maaliskuussa. Kiertue päättyy toukokuussa Belgiaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat