IS: Aleksi Valavuorta ja Arman Alizadia epäillään rikoksesta – näin Valavuori kommentoi tapausta MTV Uutisille

Rikosnimikkeenä on Ilta-Sanomien mukaan yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen.

Ilta-Sanomien mukaan urheilupersoona Aleksi Valavuorta, juontaja Arman Alizadia ja erästä radiojuontajaa epäillään yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Tapaus on IS:n mukaan siirtynyt syyteharkintaan.

Kyseinen rikosepäily liittyy lehden mukaan paljon julkisuutta saaneeseen tarinaan miehestä, joka on maksanut elatusmaksuja toisen miehen lapsesta. Mies sai tietää vuonna 2016, ettei hän olekaan isä pojalle, jota oli pitänyt omanaan. Lapsi oli tällöin 1,5-vuotias. Myös mies on rikoksesta epäiltynä.

Ilta-Sanomien mukaan miehen ex-vaimo vaatii rangaistusta Valavuorelle ja radiojuontajalle, koska heidän pitäisi ammattinsa takia ymmärtää, ettei asiaa käsiteltäisi julkisesti oikeilla nimillä.

Kyseinen mies esiintyi omalla nimellään myös radio-ohjelmassa, jonka lisäksi hän antoi haastattelun kasvoillaan ja omalla nimellään Valavuori Live -ohjelmassa.

MTV Uutiset tavoitti Valavuoren kommentoimaan tapausta. 

– En koe syyllistyneeni minkäänlaiseen rikokseen. Olen tehnyt vain journalistista työtä ja puhunut asioista niiden nimillä. Tässä tapauksessa on tapahtunut totaalinen oikeusmurha kyseistä miestä kohtaan, Valavuori kommentoi.

Mies esiintyi myös Alizadin luotsaamassa Arman Pohjantähden alla -ohjelman jaksossa. Ennen jakson ilmestymistä Alizad oli jakanut isyysasiaa koskevan twiitin, jossa oli miehen oikea nimi. Sittemmin twiitti on poistettu. Ex-vaimo vaatii rangaistusta myös Alizadille.

– On mennyt vahingossa läpi joku, jossa on ollut oikea nimi. Sitten, kun tieto on huomattu, se on välittömästi poistettu, Alizad kertoi IS:lle.

Rikosepäilyyn Alizad ei ota kantaa Ilta-Sanomissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja