iPhonen kalleimmassa mallissa nolo moka – hinta yli 1000 euroa, puheluihin vastaamisessa ongelmia

Apple on saanut jo joulukuusta asti ilmoituksia siitä, että iPhone X:llä puheluihin vastaaminen onnistuu vasta ikävän viiveen jälkeen. Sadat käyttäjät ovat valittaneet ongelmista Applen tukifoorumille, uutisoi Financial Times.

Puhelimen soidessa näyttöön ei heti ilmesty soittajan tietoja, eikä myöskään näppäintä, jolla puheluun vastataan. Nämä tulevat näkyviin vasta useiden sekuntien viiveellä.

Ongelman laajuudesta ei ole tarkkaa tietoa, mutta Apple on ilmoittanut tutkivansa ongelmaa. Mashablen mukaan osa käyttäjistä on saanut ratkaistua ongelman uudelleenasentamalla iOS-käyttöjärjestelmän.

Osa käyttäjistä kuitenkin kirjoittaa Applen tukifoorumilla, että ongelma on palannut pian iOS:n uudelleenasennuksen jälkeen.

Kyseessä ei ole ainoa iPhone X:n käyttäjiä vaivaava ongelma. Ennen marraskuista ohjelmistopäivitystä uutuuspuhelimen kosketusnäyttö jähmettyi pakkassäässä, mikä ei ole ilahduttanut kylmissä maissa asuvia asiakkaita.

Myös muissa iPhone-malleissa on ilmennyt viime aikoina ongelmia. Yhtiö ilmoitti lauantaina korjaavansa veloituksetta osassa iPhone 7 -puhelimia ilmenneen vian, jonka takia puhelin ei onnistu liittymään matkapuhelinverkkoon, kun sen palauttaa lentokonetilasta takaisin normaalitilaan.

Applen maine koki hiljattain melkoisen kolauksen, kun yhtiö myönsi hidastavansa vanhojen puhelinmalliensa toimintaa tarkoituksella.

***

1:58

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja