Huhu: iPhone 7 edeltäjäänsä tyylikkäämpi takapuolelta

Monet pitivät iPhone 6- ja 6s-malleissa nähtyjä takaosan muovisia antenniraitoja ja takaosasta törröttävää kameralinssiä melkoisina poikkeuksina Applen yleensä varsin sulavasta ja jopa kauniista muotoilusta. Tulevissa iPhone 7 -malleissa niistä ollaankin pitkälti pääsemässä eroon, mikäli uusimpaan huhuun on uskominen.

MacRumours-sivusto kertoo luotettavan lähteensä juorunneen, että iPhone 7:ssä ei enää olisi takaosan poikki meneviä muovisia antenniraitoja, ja että kameran linssikin olisi siististi takakuoreen upotettuna, kuten se oli iPhone 6:a edeltävissä malleissa.

iPhone 6- ja 6s-mallien takaosaa ”koristavat” muoviraidat liittyvät laitteen käyttämiin antenneihin, jotka eivät metallisen kuoren läpi toimisi kunnolla. Esimerkiksi mobiilidatayhteyksillä varustetuissa iPad-malleissa takaosan yläreunasta löytyy leveä muovikaistale, joka mahdollistaa antennien toiminnan, mutta viimeisimmissä iPhone-malleissa Apple päätyi hoitamaan asian takaosaa värittävillä raidoilla. MacRumorsin mukaan iPhone 7:ssä muovikaistaleet löytyisivät edelleen laitteen sivuilta ja ylä- sekä alalaidasta, mutta takaosan yli meneviä raitoja ei enää nähtäisi.

Kameroiden osalta iPhone 7:n kerrotaan saavan entistä matalamman kameran, joka ei enää vaadi takaosasta koholla olevaa linssiä. Jo aiemmin on huhuttu, että iPhone 7 Plus voisi saada jonkinlaisen kaksoiskameraratkaisun, kun taas pienempi iPhone 7 tyytyisi tavanomaiseen yhteen takakameraan.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja