Intian broileri riisipedillä 22.9.2000

Toimittaja Pirkko Arstila

4 broilerinpalaa ilman nahkaa

Marinadi:


1 prk. ranskankermaa, jugurttia tai vuolukermaa
1 tl garam masalaa
1-2 tl jeeraa eli juustokuminaa
1/2 jauh. korianteria chiliä tai chilipulveria paprikajauhetta
1 raastettu sipuli
valkosipulia
1 sitruunan mehu
suolaa

Riisipeti:



keitettyä riisiä
kurkumaa
paprikajauhetta
10-12 mantelia koristeeksi
runsaasti persiljaa

Sekoita marinadiainekset. Marinoi broilerinpalat yön yli. Levitä riisi uunivuokaan, mausta se ja lisää mantelit. Nosta broilerinpalat riisin päälle. Peitä foliolla ja paista uunissa n. 50 min. Poista folio loppuvaiheessa. Koristele annos persiljalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja