Mainos

Internetissä uusi työkalu toimittajille

Internetissä on tänään avattu uusi erityisesti toimittajia varten suunniteltu verkkopalvelu Sähköisten lähteiden hakemisto. Hakemisto on yleistoimittajien tiedonhankintaa helpottamaan suunniteltu työkalu, josta keskeiset kotimaiset www-lähteet ja internetissä sijaitsevat palvelut saadaan esille nopeasti ja helposti. Lisäksi hakemistosta saa tietoa erilaisista verkko- ja CD-ROM -pohjaisista tietokannoista ja -pankeista.

-Sen on tarkoitus olla lähtöpiste, jonka rinnalle toimittaja voi rakentaa omien erityisalueiden mukaisesti linkkilistaa, sanoo hakemiston koonnut ja sitä ylläpitävä suunnittelija Sari Hyvärinen Tampereen yliopiston Journalismin tutkimuksen ja kehitystyön laitokselta.

Hakemiston aihealueita ovat mm. Euroopan unioni, Sisäpolitiikka, Työllisyys ja työelämä, Ympäristö ja Talous. Lisäpalveluista löytyy toimittajille hyödyllisiä aikatauluja, karttoja ja majoitustietoja. Ulkoasu on tarkoituksella pelkistetty tässä vaiheessa, mutta sivut päivitetään säännöllisesti.

Hakemisto on osa Pienen ja keskisuuren graafisen teollisuuden rakennemuutosprojektia ja se on tuotettu Tampereen yliopiston Journalismin tutkimuksen ja kehitystyön yksikössä.

Sähköisten lähteiden hakemisto löytyy internetistä osoitteesta: http://www.uta.fi/laitokset/tiedotus/lahteet/.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.