Interillä hyvä pelaajatilanne: ”Meillä on nyt paljon vaihtoehtoja”

FC Inter jatkaa kauttaan sunnuntaina, kun se kohtaa kotikentällään sarjanousija Ilveksen. Inter lähtee otteluun itseluottamusta uhkuen 7-3-voitto taskussaan RoPS:sta Respect Suomen Cupin ottelussa.

Inter avasi kautensa viime viikonloppuna SJK:ta vastaan ja pelasi viikolla Suomen Cupissa. Ilves oli niin ikään tulessa cupissa, mutta ei pelannut liigan avauskierroksella.

- Se on heidän ensimmäinen pelinsä sarjassa, kun meille se on taas kolmas peli viikkoon. He pääsevät otteluun tuoreempina, vaikka pelasivat torstaina myös cupissa IFK Mariehamnia vastaan. He tietenkin haluavat ensimmäisestä liigapelistä parhaan mahdollisen tuloksen. IFK:ta vastaan heidän ensimmäinen puoliaika ei ollut niin hyvä, mutta toisella he paransivat. He eivät varmasti luovuta helpolla, mutta meidän täytyy jatkaa hyvien tuloksien saamista ja se nostaa myös itseluottamusta, valmentaja Job Dragtsma pohtii ottelun lähtöasetelmia.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo talvella Liigacupin puolivälierissä ja tuolloin Ilves voitti rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Dragtsma korostaa, että nyt on kyseessä eri peli.

- En anna sille pelille hirveästi painoarvoa. Se oli vain Liigacupin peli. Me olimme siinä pelissä parempia ensimmäisellä puoliajalla, mutta he paransivat toiselle. Kova peli on tulossa ja meidän on yritettävä jatkaa hyökkäyspeliä samaan malliin.

Interin pelaajatilanne on hyvä, sillä Diogo Da Costa ja Vahid Hambo vapautuvat pelikielloista ja Guy Gnabouyou on toipunut pelikuntoon. Hollantilaisluotsilla onkin herkullinen tilanne kokoonpanoa valitessa.

- Meillä on nyt paljon vaihtoehtoja eikä pelaajia ole pois. Joukkueessa on enemmän kilpailua kuin aiemmin ja saamme taas Hambon, Gnabouyoun ja Da Costan mukaan. Tarvitsemme tuoreita jalkoja. Ensimmäisessä ottelussa maalinteossa onnistunut Philip Njoku on pelannut hyvin, mutta hänellä on kaksi peliä lyhyen ajan sisään eikä hän ole tottunut sellaiseen.

- Täytyy katsoa mitä teemme kokoonpanon suhteen. On tärkeää pitää pelaajat tuoreina, sillä ensi viikolla meillä on taas kolme peliä ja tarvitsemme pelaajia jotka ovat parhaimmillaan. Tällä hetkellä meillä on kuitenkin hyvä tilanne joukkueessa, iloitsee Dragtsma.

Lue myös:

    Uusimmat