Inspiroidu Instagramista: Älä pelkää bikineitä – upeat kurvittaret näyttävät mallia rantakaudelle

Uimapuvussa voi näyttää upealta, vaikka ei olisikaan hoikassa kunnossa. Päinvastoin: plussakoon mallien kuvat todistavat, että kurvit vasta kuumaa kamaa ovatkin!

Kokosimme Instagramista muutamia suosikkimalliemme kuvia, jotka ovat omiaan kohottamaan kenen vain kurvikkaan kaunottaren itsetuntoa. Plussamallit ovat päässeet jo esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron sivuille – muotoja ei siis todellakaan tarvitse häpeillä!

Jos upotukset eivät näy, kokeile siirtyä selaimen täysversioon.

Marquita Pring

Marquita Pringillä on yhdet mallimaailman kauneimmista kasvoista, mutta myös kurvikas vartalo on huomattu.

Ashley Graham

Ashley Graham on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja esimerkiksi Voguen, Harper's Bazaarin ja Ellen sivuilla. Graham puhuu terveen kehonkuvan puolesta ja suunnittelee seksikkäitä alusvaatteita.

Candice Huffine

Candice Huffine on yksi niistä kurvikkaista malleista, jotka kohahduttivat vuonna 2011 Italian Voguen sensuellissa Belle Vere -editoriaalissa.

Tara Lynn

Uhkea Tara Lynn nähtiin niin ikään Steven Meiselin Vogue Italialle kuvaamassa kuvasarjassa. Kauniskasvoinen Lynn on ylpeästi kokoa 46-48.

Robyn Lawley

Australialainen Robyn Lawley teki tänä vuonna historiaa ensimmäisenä "plussakoon mallina", joka poseeraa Sports Illustratedin uimapukunumeron sivuilla. Lawley aloitteli uraansa "normimallina", mutta alkoi jo 18-vuotiaana toimia plussamallina. Sen jälkeen hänen uransa onkin ollut yhtä nousua.

Laura Wells

Tiedemies, luonnonsuojelija ja kurvikas huippumalli, joka suunnittelee uimapukuja! Laura Wells, kokoa 40-42, on todellinen inspiraation lähde.

Justine Legault

Kanadalainen Justine Legault on kaunistanut esimerkiksi Elle Quebecin kansikuvaa.

Denise Bidot

Denise Bidot'n on sanottu olevan yksi niistä malleista, jotka muuttavat kauneuskäsityksiämme. Eksoottisen kaunottaren sukujuuret ovat Puerto Ricossa ja Kuwaitissa.

Clementine Desseaux

Clementine Desseaux on tuore tulokas kurvikkaiden mallien joukossa.

Barbora Bee Bartáková

Euroopassakin osataan: tsekkimalli Barbora Bartakovalla on Brigitte Bardot'maista charmia.

Lähteet Wikipedia, Instagram, Vogue

Lue myös:

    Uusimmat