Ilves-luotsi kertoo MTV:lle syyn huora-huutoonsa, kiistää huoritelleensa alaikäistä pelaajaansa: "Olisin muuten takuulla jo työtön"

Ilveksen ja HJK:n Kansallisen liigan ottelussa toukokuun lopulla tapahtui äärimmäisen valitettava tapahtuma. Heikon pelaamisen seurauksena kotijoukkueen päävalmentaja Mika Lahtinen hermostui totaalisesti ja käytti täysin alatyylistä ilmaisua. 

Tilanne tallentui Ruutu+-palvelun tallenteelle. Kun Ilveksen 17-vuotias pelaaja oli epäonnistunut pallon haltuunotossa, lähetyksessä raikui Lahtisen ääni:

– Vittu, mikä huora sentään. Vittu näitä meidän kosketuksia.

Lahtinen painottaa MTV Urheilulle voimakkaasti, että ei kohdistanut huutoaan keneenkään yksittäiseen pelaajaan.

– Jotain sadattelin ja huora-sanan lisäsin ärräpäiden joukkoon. Olin koko pelin ajan hieman hermostunut ja elin tunteella mukana liikaakin. Aiemminkin minulla on varmasti läikkynyt yli, mutta nyt eksyi täysin sopimaton ja väärä sana joukkoon. Nyt se on sitten irrotettu osin asiayhteydestä, mutta totta kai olen äärimmäisen pahoillani väärän sanan käytöstä. Sen kiistän silti yhä voimakkaasti, että olisin huoritellut ketään pelaajaa.

– Jos olisi tapahtunut, niin kuin nyt on julkisuudessakin jossain yhteyksissä väitetty, niin olisin takuulla jo työtön mies. Pelaajat tietävät kyllä, että miten asia meni. Asia on käsitelty ja jatkamme eteenpäin. Käsi nöyränä pystyyn virheen merkiksi, varoituksen seuralta saanut Lahtinen lisää.

Jutun kuvitus on vuodelta 2016, jolloin Lahtinen pelasi vielä Ilveksen miesten liigajoukkueessa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja