Liigavalmentajan törkeä huorittelu kuului kotikatsomoihin saakka, tapaus viety kurinpidon syyniin – "Erittäin asiatonta kieltä"

Kansallisessa Liigassa pelaavan Ilveksen päävalmentaja Mika Lahtinen on joutunut skandaalin keskelle, kun hänen huorittelunsa välittyi lähetykseen Ilveksen ja HJK:n välisessä ottelussa.

Lahtinen menetti malttinsa, kun yksi hänen suojateistaan menetti pallon helpohkosti 29. toukokuuta pelatussa ottelussa. Lahtinen kirosi tilannetta äänekkäästi käyttäen törkeitä voimasanoja, jotka kuuluivat selkeästi Ruudun ottelulähetykseen.

– V***u, mikä h***a sentään. V***u näitä meidän kosketuksia, Lahtinen kirosi kentän laidalla.

Ilves ry antoi oman lausuntonsa asiasta perjantaina. Ilves tuomitsee valmentajansa käytöksen täysin, mutta kumoaa kuitenkin puheet siitä, että huorittelu olisi kohdistunut pelaajaan.

– Naisten edustusjoukkueen valmentaja käytti erittäin asiatonta ja seuran arvojen vastaista kieltä. Kielenkäyttö ei kohdistu yksittäiseen pelaaja yksittäiseen pelaajaan tai henkilöön, vaan yleisesti pelitilanteeseen, Ilveksen lausunnossa todetaan.

Ilves ry antoi Lehtiselle tapauksesta varoituksen ja velvoittanut hänet osallistumaan epäasiallista käytökseen, häirintään ja väkivaltaan urheiluseuroissa koskevaan Et ole yksin -verkkokoulutukseen.

Kansallinen Liiga tiedotti, että tapaus on viety Palloliiton kurinpidon käsittelyyn.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja