Ilves ja KooKoo ratkaisevat jatkopaikkaa hirvittävässä jännitysnäytelmässä – kanadalaishyökkääjän mieletön tehohetki tasoitti puntit

KooKoo tekee 0-2 maalin 0:56
Christian Thomas puttaa maalinkulmalta KooKoon 2-0-johtoon.

Ilveksen ja KooKoon välisestä SM-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otatuksesta on muodostumassa hurja jännitysnäytelmä. KooKoo johtaa toista osaottelua kahden erän jälkeen Tampereella maalein 3-0. Näin ratkaisevat yhteismaalit ovat parissa tasan 4–4.

Ensimmäisen erän jälkeen ottelua 1–0 johtanut KooKoo jatkoi toisessa erässä siitä mihin ensimmäisessä jäi. Työ palkittiin kahdeksan minuutin ja yhdeksän sekunnin pelin jälkeen. Kanadalaissentteri Christian Thomas unohtui Ilves-puolustukselta vapaaksi maalin kulmalle, jonne Aleksi Ainali toimitti kiekon. Thomasilla oli helppo työ tuikata kiekko tyhjään maaliin.

Voit katsoa maalin pääkuvan videolta.

Seuraavakin maali oli KooKoo-merkkinen, eikä sitä jouduttu odottamaan kuin 42 sekuntia. Teemu Enberg pääsi läpi, ja Aleksi Elorinne joutui huitomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Rangaistuslaukauksen toimitti verkkoon kovalla rannelaukauksella Thomas.

KooKoo johtaa ottelua kahden erän jälkeen 3–0. Ratkaisevat yhteismaalit ovat tasan 4–4. Jos yhteismaalit ovat tasan kolmannen erän jälkeen, pelataan ottelu ratkaisuun saakka jatkoajalla.