Ilvekseltä pesukonemaista pyöritystä – sitten tapahtui totaaliromahdus: "Sekoiltiin ihan kunnolla"

6:41
Maalikooste: Ilves - Pelicans

Lahden Pelicans aiheutti Ilvekselle kauden ensimmäisen pistemenetyksen jääkiekkoliigassa tiistaina Hakametsässä 4–3-jatkoaikavoitolla. Lahtelaiset joutuivat kestämään kaksi erää Ilveksen tehosekoittimessa, mutta nousivat päätöserässä kahden maalin takaa tasoihin ja jatkoajalla Lukas Jasekin voittomaalilla ohi.

Ilves näytti ottavan jo kolmannen peräkkäisen 3–2-voiton, kunnes Teemu Erosen (1+2) siniviivakuti upposi ohi Ilves-maalilla debytoineen Vadim Zherenkon kaksi sekuntia ennen summeria.

– Varsinkin toinen erä oli meiltä ihan savea. Onneksi saatiin jostain se meidän sitkeys taas. En tiedä, ansaittiinko voittoa tuolla pelillä, mutta hemmetin hyvältä tuntuu, Eronen sanoi.

Ilves olisi voinut paremmalla viimeistelyllä ratkaista pelin jo toisessa erässä itselleen, kun Jarkko Parikka ja Eemeli Suomi venyttivät johdon 3–1:een.

– Oli meiltä tosi sekavaa. Välillä pelattiin tosi hyvin, mutta ainakin puolet pelistä sekoiltiin ihan kunnolla. Peruuteltiin turhaan ja alettiin pelkäämään, 2–1-maalin ampunut Parikka sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja