Mainos

Iltalehti: 44-vuotias suomalaissurffari kuoli Balilla – ystävä: "Kyse oli äärimmäisen huonosta tuurista"

Suomalainen mies on kuollut surffausonnettomuudessa Indonesian Balilla kiirastorstaina, kertoo Iltalehti. Paikallisten viranomaisten mukaan turmassa menetti henkensä 44-vuotias suomalaismies.

Ulkoministeriön viestintäpäivystyksestä vahvistettiin lauantaina STT:lle, että ministeriöllä on tiedossa suomalaisen kuolema Balilla. Ministeriö myös vahvisti, että kuolemantapaus sattui 18. huhtikuuta.

Iltalehden mukaan paikalliset viranomaiset kertoivat onnettomuuden tapahtuneen, kun kaksi surffaajaa ei pystynyt voimakkaan aallokon takia palamaan mereltä rannalle. Heistä toinen onnistuttiin pelastamaan, mutta suomalaismies todettiin kuolleeksi, kun viranomaiset saivat tuotua hänet rannalle.

Lehden haastatteleman uhrin ystävän mukaan mies oli kokenut surffaaja ja tunsi tapaturmapaikan hyvin.

– Silminnäkijöiden mukaan ratkaiseva tekijä oli yksi sarja selvästi muita isompia aaltoja. Oletettavasti ystävämme jäi tämän setin eli sarjan aaltoja alle, jonka seurauksena hän paiskautui riuttaan, löi päänsä ja menetti tajuntansa, ystävä kertoo Iltalehdelle.

– Asiat menivät pahimmalla mahdollisella tavalla pieleen, mutta kyse oli äärimmäisen huonosta tuurista, ystävä jatkaa Iltalehdessä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja