Mainos

Ilta yllätti räppäämällä ystävälleen – tuomariston mielipiteet jakautuivat: "Voi kun olisit laulanut tämän upean biisin alusta loppuun"

5:46
Ilta: Oo siellä jossain mun

Ilta omisti koskettavan version kappaleesta Oo siellä jossain mun ystävälleen Empulle Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Tähdet, tähdet -ohjelman kuluvalla kaudella vanhat tutut genrejaot on unohdettu, ja tähtiartistit pääsevät näyttämään itsestään uusia puolia erilaisten teemojen kautta. 

Ohjelman kahdeksannessa suorassa lähetyksessä teemana on ystävyys, ja artistit pääsevät omistamaan kappaleet tärkeille ystävilleen sekä soolona että duettona.

Ilta esitti jaksossa Elastisen versioiman kappaleen Oo siellä jossain mun, joka on alunperin PMMP-yhtyeen kappale. Ilta kertoi ennen esitystä omistavansa kappaleen ystävälleen Empulle. 

Tuomarit olivat tunteikkaasta esityksestä kaksijakoisin mielin. Maria Veitola totesi olleensa iloisen yllättynyt Iltan rohkeudesta räpätä, mutta huomanneensa kuitenkin itselleen yllättävän asian esityksestä.  

– Kun se juttu on se jumalainen laulaminen, niin huomasin, että samaan aikaan kun ajattelin, että hyvä Ilta, rohkeasti lähdit räppäämään, niin rentouduin vasta silloin, kun sä lauloit. 

– Huomasin toivovani, että voi kun olisit laulanut tämän upean biisin alusta loppuun Iltana, Veitola summasi mielipiteensä. 

Juhani Merimaa komppasi tuomarikollegaansa todeten, että PMMP:n alkuperäinen versio olisi kolahtanut häneen enemmän. Ismo Heikkilä jakoi osittain myös tämän näkemyksen. 

– Kyllähän toi, kun sä lähdet laulamaan, niin avaa vaan taivaat, Heikkilä totesi. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja