Lähes tunnistamaton Kyösti Mäkimattila hyppäsi mukavuusalueensa ulkopuolelle – hurmasi tuomariston: "Retromies uskaltaa olla nykyaikainen katupoika"

Kyösti Mäkimattila upposi tulkitsemaan Rag 'n' Bone Mania Tähdet, tähdet -ohjelmassa. 

Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella vanhat, tutut genrejaot ovat jääneet unholaan ja tilalle ovat tulleet erilaiset teemat, joiden kautta tähtiartistit pääsevät näyttämään aivan uusia puolia itsestään. Ohjelman seitsemännessä suorassa lähetyksessä artistit paljastavatkin omat voimakappaleensa.

Kyösti Mäkimattila yllätti tuomarit sekä yleisön tulkinnallaan brittiläisen Rag 'n' Bone Manin vuonna 2017 ilmestyneestä kappaleesta Human.

Mäkimattila perusteli valintaansa niinkin yksinkertaisella asialla, kuin hyvinvoinnilla. 

– Ihmisen jaksaminen on mielenkiintoinen asia, Mäkimattila pohjusti ennen esitystä. 

– Kaikki ihmiset törmäävät jossain vaiheessa oman jaksamisen rajoihin.

Mäkimattila esitti maailmalla erittäin suositusta kappaleesta todella koskettavan ja tumman version. Tuomaristo oli esityksestä vaikuttunut, ja kolmikko ylisti kuorossa Mäkimattilan upeaa laulusuoritusta. 

– Olisipa hauskaa nähdä Kyösti Mäkimattila vetämässä ihan vaan jossain omissa vaatteissaan tätä biisiä, jolloin sä olisit se inhimillinen ihminen ja sinä, mutta toisaalta mä olen silleen että jes: sä heittäydyit, sulla ei ole varmaan ikinä ollut huppari päällä aikuisena, Maria Veitola totesi hehkuttaen Mäkimattilan yleistä habitusta. 

– Mahtavaa, retromies uskaltaa olla nykyaikainen katupoika! Veitola viimeisteli. 

Juhani Merimaa ja Ismo Heikkilä olivat samoilla linjoilla. 

– Biisissä kiellettiin sanomasta pahaa sanaa susta, en mäkään voi sanoa, Merimaa totesi. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat