Ilta yllätti tuomarit erilaisuutta ylistävällä kappalevalinnallaan: "Mitä tästä tulee"

Ilta esitti Tähdet, tähdet -ohjelman semifinaalissa kappaleen The Greatest Showman -elokuvasta.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa on edetty jännittävään semifinaaliin asti, ja jäljellä on enää kolme tähtiartistia. Muusikot ovat päässeet näyttämään jotain täysin uutta itsestään kuluneella kaudella erilaisten teemojen kautta. Tällä kertaa teemana on showtime. 

Ilta aloitti oman semifinaali-ltansa esittämällä versionsa This is me -kappaleesta, joka on tuttu elokuvasta The Greatest Showman. Iltan iloinen ja vauhdikas esitys vakuutti tuomarit ja erityisesti kappalevalinta sai aikaan laajaa keskustelua kolmikon kesken. 

– Kyllähän siinä alkupuolella jännitti vähän, että mitä tästä tulee. Ihan vaan leukoja venyttelin, en haukotellun ollenkaan, Ismo Heikkilä aloitti. 

Heikkilä jatkoi palautettaan toteamalla, että kappale huipentui erityisesti lopussa, jossa Ilta pääsi esittelemään jälleen kerran upeaa ääntään. 

Maria Veitola ja Juhani Merimaa pohtivat erityisesti Iltan kappalevalintaa sekä sen merkitystä ja sanomaa. Veitola totesi kappaleen olevan alkuperäisessä yhteydessään erilaisuuden ylistys, jonka konteksti muuttui hieman Iltan esittämänä. 

– Tästä tuli Iltan voimabiisi, näin sen koin. Eikä se ollut huonompi niin, vaan tosi erilainen, Veitola pohti. 

– Tämä vie ihmisiä ymmärtämään enemmän erilaisuuden rikkautta ja erilaisuuden sanomaa, Juhani Merimaa summasi. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!


Lue myös:

    Uusimmat